Om os

Hvad er Ærø Equicenter...

Ærø Equicenter er et behandlingsted og kursusvirksomhed som er opstartet i juni 2019, beliggende midt på Ærø i det sydfynske øhav.

Equicenter er et tværfagligt samarbejde mellem Dyrlæge Stephanie Østblom Elmsgård og Hestefysioterapeut Kirsten Warming Larsen.


Vi driver hver for sig Ærø Dyrlægerne og Ærø Hestefysioterapi, men har efter flere års samarbejde besluttet os for at gå sammen om noget vi begge brænder for, nemlig behandling, træning og genoptræning af heste.

Alt for mange heste går tabt på forkert træning og mangelfuld viden hos hestejer/rytter og i sidste ende er det hesten der bliver taberen.

Husk at det er ikke hesten der har valgt at gå til ridning, du har taget beslutningen for den og dermed er det dit ansvar at holde den sund og rask.

Hesten er ikke en rekvisit, men har potentialet til at blive din ven for livet.


Vi har ved hjælp af LAG midler fået etableret gode faciliteter der kan danne rammen om vores kurser

Der udbydes kurser i træning af hest med specifik fokus på bevægeapperatet og udviklingen af den sunde og holdbare hest.


Copyright @ All Rights Reserved

Equicenter.dk

Viden for alle

 

Mødestedet for alle med interesse for heste.

UA-148721173-1

Latest News

Kursuskalenderen for 2020 er nu online og åben for tilmeldingVi har besluttet at lave en stand til dette års Hest og Ryttermesse  til DV´s hingstekåring, så I kan møde os og få en snak på stand J7175

Kontakt


Vester Bregningemark 3,

5970 Ærøskøbing

Email: aeroefys@gmail.com

Kirsten: 21429095

Stephanie: 52191346